- ONZE TAPAS
- GOLDMEMBER
- BUFFET
- KADOBON
- OPENINGSTIJDEN
- Hoe gaat het in het restaurant tijdens Corona?
- MENUKAART
VOORGERECHTEN
Let op dit is niet onze bezorg /afhaal menukaart
onze bezorg en afhaal menu kaart staat op de begin pagina, klik op bezorgen, postcode en huisnummer invullen en kies bezorgen of afhalen, daarna komt u in de menu kaart. Hier kunt u kiezen uit voor hoofd en nagerechten, feestpakketen, tapas. tafelgrill, kadobonnen ook nog leuk verpakt, flesjes wijn en nog veel meer. Mocht onze bestel site het niet doen, om wat voor reden dan ook dan mag u even bellen met ons. 0517397044. Maar bij voorkeur graag bestellen via de online webshop. Dit is voor ons makkelijker en als u toevalling net in de spits belt dan lopen wij achter op onze bestellingen van andere gasten.
GAMBA SPIESJES
Met knoflookkruidenolie, op een bedje van mesclun, eikebladsla en rucola
EENDENHAM CARPACCIO
Dun gesneden eendenham carpaccio met een preiselberencompote, walnootjes en frambozen dressing
FRIVOLITE
Diverse kleine voorgerechtjes op een eigenwijze manier gepresenteerd
NACHO'S
Met knoflook saus, chillisaus, zoete ui en pesto en kaas(kan ook vega)
CARPACCIO VAN DE OSSENHAAS
carpaccio met rucola met pijnboompitjes, klassieke balsamicodressing, truffelmayonaise, parmezaanse kaas en een stroopje van balsamico
BOSPADDENSTOELENSOEP
Met uitgebakken spekjes en prei
HERFST SALADE
Geitenkaasje met spek, gebakken champignons met een mosterddressing
POMPOENSOEP
Met chorizo en bousu
HOOFDGERECHTEN
BAVETTE
Biefstuk van de flank van de koe, heeft een heerlijke eigen smaak, wij serveren dit met huisgemaakte kruidenboter
HERFST POTJE
Biefstuk, varkenshaas, kip in een goedgevulde champignonroomsaus, al 30 jaar op de kaart
SPARE RIBS
Huisgemarineerde spare ribs met een knoflooksaus
BBQ SCHOTEL VOOR 2 PERSONEN
Biefstuk, spare rib, varkenshaas en kip, wij serveren dit met 3 sausjes
KALFS RIB EYE MET PEREN APPEL CHUTNEY
Jong vlees van het kalf, heerlijk zacht stuk vlees van 225 gram.
LAMSRACKS
Jong vlees van lammetjes, heerlijke rackjes, deze bakken wij lekker op de grill, wij serveren hier een rodewijn saus bij, dat maakt het heerlijk , om je vingers bij af te likken
HERTENBIEFSTUK
Met een rode wijn saus en zuurkool
KIP SUKIYAKI
Kip gebakken op de grill ,met een ketjapsaus en ratatouille
TORTILLA GEVULD MET KIP
Kipstukjes met piri piri, ratatouille, beans en mais
ONZE VISJES
BLACK TIGERS
Gamba's in knoflook olie gebakkenen mosterd honing
VISWOKJE
VANGST VAN DE DAG, VRAAG ONZE BEDIENING NAAR ONS VISJE
VEGETARISCH
Lasagna met champignons, courgette, paprika, mozarella en tomatensaus
TAGLIATELLE MET PESTO
Wij bakken hier ook nog wat groentes mee door heen, een aanrader
GROENTE WRAPPER
Wrap gevuld met paprika,champignons, courgette, aubergine, ui en mozarella
GEVULDE COURGETTE
Met pesto, paprika, aubergine, courgette, ui en mozarella
PIZZA'S
PIZZA MARARITHA
met kaas en tomatensaus
PIZZA SALAMI
Met salami, tomatensaus en mozarella
PIZZA HAWAII
Pizza met tomatensaus, ham, ananas, en mozarella
PIZZA CARBONARA
Met tomatensaus, ham, salami, spek en mozarella
PIZZA PAESANA
Tomatensaus, mozarella, champignons, uien, spek, ham en salami
PIZZA CARPACCIO
Tomatensaus, spek, carpaccio, mozarella, parmezaanse kaas,rucola, pijnboompitjes en balsamico stroop
NAGERECHTEN
WARM CHOCOLADE TAARTJE MET FRAMBOZENIJS
En een toef slagroom
IJSKOFFIE
2 bol vanilleijs, caramel, ijsschilfers, espresso dit allemaal in de blender en wij maken daar een heerlijke ijskoffie van, wij maken dit af met een toef slagroom, smullen
DAME BLANCHE
De klassieker onder de toetjes, de Dame Blanche, 2 bol vanilleijs,met chocolade saus en slagroom, wij doen er nog wat suikerbrood croutons bij
TIRAMISU & CARAMELIJS
Om je lange vingers bij af te likken
PANNA COTTA MET WARME BOSVRUCHTEN STRUDEL
Met passie mango sorbet ijs en slagroom
PLANETEN STELSEL
3 bolletjes ijs met slagroom